Gabriel Escarrer Juliá, fundador de Meliá Hotels International, Premi Regne d’Espanya a la Trajectòria Empresarial "Sóc un home de dilatada experiència, feliç i realitzat"

escarrer

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha assistit a l’acte de lliurament del Premi Regne d’Espanya a la Trajectòria Empresarial de Gabriel Escarrer Julià. L’acte ha comptat amb la presència del rei Felip VI i del ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, entre altres autoritats.


Gabriel Escarrer Juliá, fundador de Meliá Hotels International, Premi Regne d’Espanya a la Trajectòria Empresarial "Sóc un home de dilatada experiència, feliç i realitzat", ha expressat Escarrer Julià durant el seu discurs després de rebre el premi que, segons ha dit, li servirà "com a estímul per continuar contribuint, amb més il·lusió si és possible, al present i futur de aquesta empresa turística".

La concessió del Premi a Escarrer Julià es va decidir “en virtut de la seva contribució al desenvolupament econòmic i social d’Espanya al llarg de diverses dècades d’esforç i de treball, creant ocupació, internacionalitzant les activitats i contribuint a la millora del seu entorn i benestar del país. Raons que el converteixen en un referent per a les futures generacions”.

Gabriel Escarrer Juliá (Porreres, Mallorca, 1935) ha convertit el negoci que va fundar als 21 anys en una companyia de l’IBEX-35 que és un referent indiscutible del sector turisme a Espanya i al món, amb més de 45.000 empleats i més de 380 hotels a més de quaranta països de quatre continents.

 

 

 

happy-woman-walking-on-beach-PL6FA7H.jpg

SanFair Newsletter

The latest on what’s moving world – delivered straight to your inbox