Calvià contracta 13 persones joves desocupades amb titulació superior a través del programa soib jove: qualificats – entitats locals 2022 

_DSC7823

Aquesta és la quarta edició del programa pel qual hauran passat un total de 64 joves treballant a diferents àrees de l’Ajuntament i empreses municipals


El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal ha presentat avui el programa SOIB Jove Qualificats – Entitats Locals 2022, que suposa la contractació, a jornada completa durant 12 mesos, de 13 persones desocupades menors de 30 anys, amb titulació superior de formació professional o universitària, inscrites a Garantia Juvenil, per realitzar obres i serveis d’interès social que beneficiaran tot el municipi de Calvià. 

Un any més, gràcies a aquesta convocatòria, l’Ajuntament de Calvià, mitjançant l’Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC) (11 persones contractades), l’Institut Municipal d’Educació i Biblioteques (IMEB) (1 persona contractada) i l’Oficina Municipal de Tributs (OMT) (1 persona contractada) posarà en marxa el Programa SOIB Jove-Qualificats Entitats Locals 2022. Aquest programa és promogut pel SOIB i ha comptat amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE), en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, i de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals amb una aportació per part del SOIB de 428.056,57€, repartit en 376.373,40€ per l’Ajuntament de Calvià, 18.585€ per l’OMT i 33.098,20€ per l’IMEB. L’aportació total municipal és de 32.095,43€. 

Aquesta és la quarta edició de la convocatòria del Programa pel que hauran passat 64 joves a Calvià. 

Per nivell d’estudis, 10 de les persones joves tenen titulació universitària i la resta cicles formatius de grau superior. Aquestes persones faran funcions relacionades amb els seus estudis, i desenvoluparan diferents projectes a àrees o serveis de l’Ajuntament i les empreses municipals. L’objectiu d’aquest programa és facilitar la inserció al mercat de treball d’aquestes persones titulades superiors, així com oferir-les-hi l’oportunitat de conèixer l’Administració Pública i obtenir experiència professional en el seu sector. 

Quan finalitzin tots els projectes esmentats, l’IFOC posarà a disposició d’aquestes persones joves treballadores els recursos necessaris per fomentar-ne l’ocupació, entre els quals hi ha l’Agència Municipal de Col·locació de l’Ajuntament, el Servei d’Orientació Laboral, el Servei d’atenció a l’Emprenedor i les accions formatives organitzades per IFOC.

 

 

 

 

 

 

 

happy-woman-walking-on-beach-PL6FA7H.jpg

SanFair Newsletter

The latest on what’s moving world – delivered straight to your inbox