Sant Francesc Hotel i Can Ferrereta Hotel donen 10.000€ a la Fundació IRES per atendre famílies en situació de vulnerabilitat a Palma

StFrancesc-IRES-xocolatada(1)

Els hotels i l’entitat celebren la seva col·laboració amb una festa per a les famílies beneficiàries dels projectes al centre de la ciutat.


A l’acte acudeixen, en representació de les propietats Andrés Soldevila Ferrer, el president del Patronat de la Fundació IRES Andreu Soldevila Casals, la directora Natàlia Valenzuela i la directora operativa de Balears, Aina Capellà.

 La Fundació IRES junt amb Sant Francesc Hotel i Can Ferrereta Hotel van oferir una Xocolatada en família per a celebrar la col·laboració dels hotels amb els projectes d’atenció integral a famílies en situació de vulnerabilitat en la zona centre de Palma.

 Durant tota la tarda, les famílies van poder gaudir d’unes hores de jocs, tallers i màgia mentre berenaven amb un fabulós xocolata, quartos i altres llepolies elaborades amb ingredients naturals i amb molta cura pel xef del restaurant del Sant Francesc Hotel. L’entorn del Claustre de Sant Francesc, que va acollir més de 50 infants d’entre 3 a 12 anys amb les seves mares i pares, va ser una ubicació ideal perquè els nens i nenes poguessin esplaiar-se i compartir en família una festa dedicada exclusivament per a ells.

El tret de sortida de la jornada, però, es va donar amb l’entrega del xec donatiu a la Fundació IRES a al Sant Francesc Hotel.

Al llarg del 2022, el Sant Francesc Hotel i el Can Ferrereta Hotel han col·laborat amb el Projecte Casal en Família de la Fundació a través de la iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa “Un euro per factura”. A través d’aquesta acció solidària, els hotels ofereixen als seus clients l’oportunitat de realitzar el donatiu d’un euro per cada factura emesa a la causa social d’IRES. Una forma de fer que la seva activitat econòmica generi un retorn cap a la societat.

 

 A més de totes les famílies que actualment s’atenen des de la Fundació, a l’acte hi van ser presents Andrés Soldevila Ferrer en representació de les propietats, el gerent general del Sant Francesc Hotel Miguel G.Feliz, el president del Patronat de la Fundació IRES, Andreu Soldevila Casals, la directora de la Fundació IRES, Natàlia Valenzuela, i la directora operativa de la fundació a Balears, Aina Capellà.

 Gràcies a aquesta participació compromesa i solidària, moltes famílies que tenen dificultats amb la cura i educació dels seus infants compten amb un espai de suport social i amb més oportunitats per a transformar la seva situació de vulnerabilitat. Des de 1987 la Fundació IRES a Balears dona suport a famílies i persones vulnerables que volen millorar la seva situació per falta de suport, xarxa social, dificultats econòmiques o per a conciliar la vida laboral amb la familiar.

Des de la Fundació IRES, agraïm el compromís i implicació de tot el personal del Sant Francesc Hotel i del Can Ferrereta Hotel en aquesta causa. Aquestes accions de responsabilitat social ajuden a construir un nou futur a les famílies més vulnerables de Palma.


Sant Francesc Hotel

Situat al bell mig del centre històric de la ciutat de Palma, Sant Francesc Hotel és una antiga casa-palau mallorquina del segle XIX, d’estil neoclàssic i reconvertida en hotel 5 estrelles gràcies a un excepcional projecte de restauració i interiorisme. Compta amb una ubicació privilegiada a la plaça Sant Francesc, al costat de l’església i claustre del mateix nom.

Can Ferrereta Hotel

El Can Ferrereta Hotel es troba al centre històric de Santanyí, un poble amb molt d’encant al sud-est de Mallorca i proper a les millors platges de l’illa. L’hotel està format per tres edificis d’una residència familiar del segle XVII meticulosament restaurada on s’ha conservat l’herència de l’arquitectura mallorquina mantenint elements originals, que s’han combinat amb el disseny i l’art contemporani.

 Els hotels compten amb un servei atent i proper, sempre tenint cura fins a l’últim detall i traslladant el seu caràcter hospitalari més enllà de les seves portes. Sant Francesc Hotel i Can Ferrereta Hotel són uns hotels compromesos amb el seu entorn i amb les persones de la seva ciutat.

Fundació IRES

Som una fundació privada que treballa des de l’any 1969 en l’atenció integral a les famílies i les persones en situació de vulnerabilitat, acompanyant-les en els seus processos a través d’equips especialitzats en l’àmbit social, psicològic i educatiu.

happy-woman-walking-on-beach-PL6FA7H.jpg

SanFair Newsletter

The latest on what’s moving world – delivered straight to your inbox