Patri Psicòloga, “Podem fer molt per cuidar la salut mental i l’autoestima dels nostres fills”

Patri-Psicologa-cat

Patri Psicòloga és una de les ponents que participarà al II Fòrum Parlem d’Educació, que tindrà lloc el 24 de setembre a l’Auditorium de Palma.


El Fòrum abordarà la situació actual dels adolescents i la seva salut mental, i també comptarà amb la participació José Antonio Marina, Arun Mansukhani i Miguel Lázaro.


Patri Psicòloga és una de les psicòlogues més influents actualment a Espanya, i el proper 24 de setembre participarà a la segona edició del Fòrum Parlem d’Educació, que se celebrarà a l’Auditorium de Palma. A la seva intervenció a Palma parlarà de com els pares poden cuidar la salut mental i l’autoestima dels seus fills.

Al II Fòrum Parlem d’Educació, explica, “donaré uns consells perquè els pares puguin tenir un bon vincle amb els seus fills, cosa que és importantíssim, ia ajudar-los a protegir la salut mental ia potenciar el benestar emocional”. Patri Psicòloga ha estat guardonada amb el Premi del Col·legi Oficial de Psicòlegs d’Andalusia Oriental a la millor divulgadora a les xarxes socials, i subratlla la necessitat d’eliminar etiquetes i clixés amb què els adults mirem els adolescents.

A més de Patri Psicòloga, el II Fòrum Parlem d’Educació comptarà amb la participació de José Antonio Marina, Miguel Lázaro i Arun Mansukhani. L’objectiu del Fòrum és ajudar pares, mares, educadors i els mateixos adolescents amb informació i experiències de prestigiosos ponents en un moment especialment complicat per a l’educació de l’anomenada Generació Z i els adolescents.

José Antonio Marina, filòsof i referent absolut a Espanya en qüestions relacionades amb l’educació, parlarà en la seva ponència de l’adolescència com a segona edat d’or de l’aprenentatge, i subratlla que el gran objectiu educatiu de l’adolescència és generar el seu propi talent. Miguel Lázaro, per part seva, parlarà dels riscos i oportunitats que es donen en aquesta etapa de la vida, i finalment Arun Mansukhani -psicòleg expert en psicologia clínica i sexologia- explicarà per què els adolescents tenen avui dia més problemes psicològics i emocionals que mai, i com ajudar-los.

 

 

 

happy-woman-walking-on-beach-PL6FA7H.jpg

SanFair Newsletter

The latest on what’s moving world – delivered straight to your inbox