Lidl reforça el seu compromís amb les Balears assumint la vicepresidència de l’Associació de Distribuïdors de les Illes Balears (ASODIB)

lidl marratxí

La cadena de supermercats reforça així el seu compromís amb les Balears per continuar contribuint al desenvolupament del sector i de la distribució alimentària aportant valor compartit a la societat


Amb aquest moviment, Lidl enforteix el seu vincle amb les Illes, on des de fa més de 20 anys impulsa la sostenibilitat mediambiental a través de projectes pioners en reducció de plàstic o eficiència energètica a l’assemblea general celebrada a Palma el dilluns 14 de novembre de 2022. Aquesta entitat representa al àmbit autonòmic els interessos de les empreses de distribució associades davant de les administracions i altres interlocutors públics i privats del sector.

D’aquesta manera, Lidl enforteix la seva presència en una associació amb una alta representativitat local al sector, que reuneix les principals cadenes de distribució de les Illes i que forma part de la Confederació d’Associacions d’Empreses de Balears (CAEB).

Achim Becker, director regional de Lidl a Balears, indica que “assumint la vicepresidència de la Patronal, Lidl pretén continuar contribuint al bon desenvolupament de la distribució alimentària a Balears, impulsant projectes que aportin valor compartit a la societat i que fomentin la sostenibilitat mediambiental i el bé comú per a tota la cadena alimentària, tal com estem fent des de la nostra arribada a les Illes, ja fa més de 20 anys”.

Per part seva, Carles Tarancón, secretari general d’ASODIB, ha destacat “el compromís que ha demostrat Lidl amb la millora de la distribució alimentària a la nostra comunitat des dels valors compartits amb la resta d’empreses que formen part d’ASODIB: competitivitat, servei social , creixement econòmic, ocupació i medi ambient, entre d’altres. Per això, estem segurs que la seva feina des de la vicepresidència serà fructífera per a tots”.

 

 

 


L’aposta de Lidl per les Balears

Lidl és present a Balears des del 2001 i avui ja compta amb una plantilla d’uns 800 empleats i un total de 29 botigues: 24 a Mallorca, 2 a Menorca i 3 a Eivissa. La companyia manté des de fa anys un compromís ferm amb el producte local i els proveïdors balears. Actualment treballa amb una 30 de productors de les Illes, amb compres anuals d´uns 20 milions d’euros. Gràcies a la seva activitat a la regió, la cadena de supermercats ja aporta més de 60M€ anuals al PIB balear (un 0,23% del total autonòmic) i és responsable d’uns 1.400 llocs de treball directes, indirectes i induïts, segons dades de PwC.

 

 

 

 

 

happy-woman-walking-on-beach-PL6FA7H.jpg

SanFair Newsletter

The latest on what’s moving world – delivered straight to your inbox