L’Ajuntament de Calvià i Sonrisa Médica signen el conveni per a l’organització del dia de nassos 

Signatura 'Dia de Nassos' 5-10-2022 (2)

L’esdeveniment tindrà lloc el proper diumenge 9 d’octubre al recinte firal del Molí de Santa Ponça


S’ha signat el conveni entre l’Ajuntament de Calvià i Sonrisa Médica per a l’organització del Dia de Nassos que tindrà lloc el diumenge 9 d’octubre al recinte firal del Molí de Santa Ponça. Han signat la tinenta de batle de Joventut i Participació Ciutadana, Marga Plomer, i la gerent de l’entitat social, Marta Barrio. 

El Dia de Nassos és una festa solidària per a famílies en que es podrà gaudir de moltes activitats. Els beneficis obtinguts contribuiran al manteniment de l’activitat social de Sonrisa Médica, l’associació sense ànim de lucre, pionera a Espanya, que cerca transformar l’entorn hospitalari a través de l’humor i la música gràcies a la tasca d’un equip de pallassos i pallasses professionals que col·laboren amb el personal dels hospitals. 

Marga Plomer ha assenyalat que «estam molt contentes de poder reprendre aquesta col·laboració amb Sonrisa Médica i que el Dia de Nassos es torni a posar en marxa a Calvià. La tasca dels pallassos i pallasses és indispensable per a què els infants que es troben als hospitals i les seves famílies puguin veure un raig de llum i somriures. Des de l’Ajuntament de Calvià no podem més que facilitar la celebració d’aquest dia, i donar les gràcies a Sonrisa Médica per la seva bona labor»

El Dia de Nassos se celebrarà el diumenge de 10 a 18 h, i es podrà gaudir de tallers de robòtica, pintura, gastronomia i música, entre d’altres, així com d’activitats com jocs de pati, pista d’educació vial, circuit de motos elèctriques, biblioteca i ludoteca, pintacares, castells inflables…. També hi haurà batucada, circ, contacontes, concert de rock, màgia, i moltes més sorpreses. 

Al llarg de tot el dia hi haurà la presència de pallassos i pallasses de Sonrisa Médica, i al bar solidari es podrà participar del ‘rasca i guanya’ amb grans premis per donar suport a l’entitat social. 

 

 

 

 

 

 

happy-woman-walking-on-beach-PL6FA7H.jpg

SanFair Newsletter

The latest on what’s moving world – delivered straight to your inbox