El president d’ACHINIB, Fang Ji, nomenat membre del Consell d’Afers Xinesos a l’Estranger per la ciutat de Xiamen

El presidente de ACHINIB, Fang Ji

PIMEM, patronal que acull l’associació xinesa, celebra aquest nomenament i assegura “que la figura de Fang Ji és molt interessant per a la projecció del producte local de Mallorca al mercat asiàtic”


El dia 6 de setembre va tenir lloc un acte presencial i en streaming amb més de 600 persones de 75 països diferents. En aquest esdeveniment de l’Associació d’Amistat a l’Estranger de Xiamen que està sota la direcció de l’Oficina d’Afers Xinesos a l’Estranger de Xiamen, es va nomenar Fang Ji, actual president de l’Associació de Xinesos de Balears, com a nou director del Sisè Consell. Per primera vegada, un mallorquí pren possessió del càrrec de l’organització oficial d’aquesta gran ciutat xinesa.

El senyor Fang Ji presideix des de fa 7 anys l’ACHINIB, una entitat amb una destacada vocació social que porta treballant per la inclusió dels ciutadans xinesos que resideixen en aquesta Comunitat Autònoma, així com l’acolliment, la protecció, la promoció i la integració de aquesta comunitat.

Tant l’Associació d’Amistat a l’Estranger com l’ACHINIB encaixen en el model i els valors que representen les dues entitats. És per això que conjuntament i de la mà dels presidents d’aquestes associacions, la Sra. Xuemin Wang i el Sr. Fang Ji, es desenvoluparà un nou projecte que vetlli pel benestar de compatriotes en altres altres països.

L’Associació d’Amistat a l’Estranger de Xiamen és una organització social local, becària i sense ànim de lucre amb estatus de persona jurídica independent. D’altra banda, la ciutat de Xiamen està ubicada a la costa oest del mar de la Xina Oriental; la seva àrea total és de 1760,7 km² amb una població de 4,29 milions i el 2006 es va classificar com la segona ciutat més adequada per viure a nivell nacional i, el 2011, com la més romàntica.

 

 

 

 

happy-woman-walking-on-beach-PL6FA7H.jpg

SanFair Newsletter

The latest on what’s moving world – delivered straight to your inbox