El Col·legi oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Balears i el Banc de Sabadell signen un conveni de col·laboració

El Col·legi oficial d'Agents de la Propietat Immobiliària de Balears i el Banc de Sabadell signen un conveni de col·laboració

L’objectiu de l’acord és que el Banc de Sabadell ofereixi unes condicions preferents als clients dels agents de la propietat immobiliària col·legiats en les operacions en què intermediïn.


El Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Balears i el Banc de Sabadell han signat avui un conveni de col·laboració. L’acord ha estat ratificat per la presidenta del Col·legi, Natalia Bueno, i pel director regional de les Balears del Banc de Sabadell, Tomeu Matemales. En virtut d’aquest acord, el Banc de Sabadell oferirà unes condicions preferents als col·legiats i als seus clients en les operacions immobiliàries en què intermediïn.

Natalia Bueno explica que “des del Col·legi busquem sempre oferir el millor servei als col·legiats, i aquest acord estableix una relació com una entitat bancària com el Sabadell per obtenir condicions preferents en les operacions en què intermedien els agents de la propietat immobiliària col·legiats” . Aquest acord, conclou, "no implica una relació dʻexclusivitat, ni del Col·legi amb el banc ni del banc amb el Col·legi".

happy-woman-walking-on-beach-PL6FA7H.jpg

SanFair Newsletter

The latest on what’s moving world – delivered straight to your inbox