Daniel Cano, CEO de DCANO Real Estate Agency “la nostra filosofia és la de tenir als nostres propis agents, apostant per l’especialització i el bon coneixement del producte”

Joaquín Díaz Partner Co Founder i Daniel Cano Ceo Co Founder

En el seu primer any, la immobiliària ha tancat quinze operacions amb una mitjana de venda de dos milions d’euros i amb un volum total de negoci entorn als 28 milions d’euros.


La celebració ve acompanyada d’un esdeveniment amb els seus partners i empresaris del sector, així com un Open house, obrint i mostrant aquells immobles més extraordinaris. 


DCANO Real Estate Agency celebra aquest 2022 el seu primer aniversari en el seu millor moment, tal com indiquen els seus socis i fundadors, Daniel Cano i Joaquín Díaz. En paraules del CEO de la consultoria immobiliària, Daniel Cano, “aquest primer any l’hem tancat entorn a les quinze operacions, amb una mitjana de venda de dos milions d’euros i amb un volum total de negoci entorn als 28 milions d’euros”. Unes operacions que celebren i que de cara a un futur, esperen poder continuar creixent, entorn al 25% de la facturació d’aquest primer any. 

Però si alguna cosa caracteritza i diferència DCANO Real Estate Agency de la resta d’agències del sector immobiliari, és el servei i el producte que s’ofereix. “Som una agència centrada en el servei personalitzat, per a un producte i client molt concret, on ens encarreguem de gestionar qualsevol necessitat que es precisi, per a arribar a l’èxit de la transacció”, apunta el CEO de DCANO Real Estate Agency, que té la fermesa i el desig de ser la primera empresa de serveis especialitzada en el real estate. En DCANO Real Estate Agency es filtren els productes que es gestionen, per a oferir els millors immobles. “No treballem amb tot el que ens entra o ens suggereixen, el nostre producte és molt determinat en zones molt concretes i estratègiques de Barcelona, Costa Brava, Madrid, Balears, Andorra i Marbella”.   
DCANO Real Estate Agency aposta per prescindir del sistema habitual de freelance del sector immobiliari, contractant i formant als seus propis agents i empleats per a fidelizarlos i generar així ocupació dins del sector. En paraules del CEO de la consultoria; “la nostra filosofia és la de tenir als nostres propis agents per a poder oferir el millor servei, que aposta per l’especialització i el bon coneixement del producte”. Amb el primer aniversari, DCANO ofereix accions actives de venda, com obrir les portes d’algunes de les seves exclusives propietats en venda, organitzant open house amb la finalitat de donar a conèixer aquests habitatges a clients potencials de manera distesa i diferent.
DCANO Real Estate Agency és una consultoria & boutique immobiliària, especialitzada en un producte singular d’aquelles zones més estratègiques. Un servei que ofereix a tots els clients un ampli ventall de possibilitats perquè no hagin de preocupar-se per cap gestió: assessorament financer, coordinació amb les entitats bancàries més sòlides del sector, sistemes de seguretat Premium, interiorisme i rehabilitació integral tant d’edificis com d’habitatges. Unes facilitats i serveis globals i integrals que van de les mans dels millors professionals
 
Els fundadors, amb estudis d’Empresarials i màster en Assessoria i consultoria immobiliària per la Universitat de Barcelona, Daniel Cano compta amb més de 15 anys d’experiència en el sector Luxury Real Estate, especialitzat en les zones Premium de Barcelona, Costa Brava, Balears i Andorra. Ha format part d’empreses internacionals tan prestigioses del sector com JOHN TAYLOR i COLDWELL BANKER, especialitzades en el Luxury Real Estate. Joaquín Díaz és la 3a generació de constructors especialitzats en la rehabilitació integral d’edificis. Díaz aporta una llarga experiència en la mediació en propietats verticals, així com edificis, locals, oficines, naus industrials i tot el relacionat amb l’àrea de la rehabilitació i la construcció  

En la foto de portada: Joaquín Díaz Partner Co Founder i Daniel Cano Ceo Co Founder

happy-woman-walking-on-beach-PL6FA7H.jpg

SanFair Newsletter

The latest on what’s moving world – delivered straight to your inbox