Política

El PSIB condemna el tuit del pp demanant la mort de Pedro Sánchez

COMPARTE:
ico-facebook ico-twitter ico-google plus ico-linkedin ico-linkedin
ico-facebook ico-imprimir
ibeconomía - martes, 8 de enero 2019 | 9:58 Hrs.

El PSIB-PSOE vol expressar el seu rebuig i condemna al tuit publicat avui pel PP en l’àmbit nacional, en el qual a través d’un vídeo es demanava la mort del President del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez.

Els socialistes de Balears consideren que amb aquest tipus de missatges s’han sobrepassat tots els límits possibles I que és una expressió completament impròpia d’un partit democràtic i que és la principal força de l’oposició, per la qual cosa exigeixen una rectificació immediata i pública del màxim dirigent del partit, Pablo Casado.

De fet, els socialistes consideren que aquest tipus de missatge respon a la deriva extremista i radical del PP, adoptada des de la proclamació del nou líder de la formació.

En aquest sentit, des del PSIB-PSOE demanen a la responsable de comunicació interna del PP, Marga Prohens, que doni explicacions i condemni clarament aquest tipus de manifestacions.

Finalment, els socialistes de Balears volen traslladar el seu màxim suport al president del Govern d’Espanya i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, així com també a totes les polítiques de canvi impulsades en els seus 7 mesos de mandat.


COMPARTE:
ico-facebook ico-twitter ico-google plus ico-linkedin ico-linkedin
ico-facebook ico-imprimir