Municipal

Pimeco reivindica la necessitat urgent de construir el nou aparcament soterrat de Passeig Sagrera a Palma

L'associació dóna suport a l'Autoritat Portuària en aquest projecte que es considera positiu per al futur de la ciutat i del petit comerç

COMPARTE:
ico-facebook ico-twitter ico-google plus ico-linkedin ico-linkedin
ico-facebook ico-imprimir
ibeconomia.com - miércoles, 16 de mayo 2018 | 8:16 Hrs.

Pimeco reivindica la necessitat urgent de posar en marxa la construcció del nou aparcament soterrat al Passeig Sagrera en la zona propera a La Llotja. En aquest sentit dóna suport al projecte de l’Autoritat Portuaria, ja que representa una millora per a la ciutat que afavoriria el petit comerç de la zona.

L’Associació del Petit Comerç de Mallorca rebutja les crítiques realitzades pel col·legi d’Arquitectes i per l’Associació ARCA y considera irreal que es qualifiqui d’agressió aquesta iniciativa.

Des de Pimeco s’assegura que si es vol plantejar una reforma ambiciosa del Passeig Marítim de Palma amb molt més espai per als vianants i amb un trànsit més racional i reduït es fa imprescindible aquest aparcament.

Des de Pimeco s’entén que l’eliminació de places en superfície quedaria compensada de forma adequada amb aquestes noves soterrades i que, així, a més es guanyaria amb una imatge en superfície més amable de la ciutat.

Pimeco recorda que Palma necessita més places d’estacionament especialment de caràcter dissuasori per tal que els turistes estacionin el vehicle i descobreixin la ciutat a peu de forma còmoda. L’associació exposa que, els turistes que lloguen un vehicle solen tenir més poder adquisitiu i realitzen compres al petit comerç enfront dels que arriben en paquets i excursions amb autobusos.

En aquest sentit Pimeco demana que aquestes actuacions vagin acompanyades d’un embelliment de la zona en superfície. A més s’insisteix en la necessitat de poder connectar aquest aparcament amb el del Passeig Marítim per guanyar en fluïdesa i practicitat.

El president de Pimeco, Toni Fuster, no entén com fins ara no s’ha expressat aquesta disconformitat per part d’ARCA i arquitectes quan es ve xerrant d’aquesta actuació des de fa estona.


COMPARTE:
ico-facebook ico-twitter ico-google plus ico-linkedin ico-linkedin
ico-facebook ico-imprimir