Destacado

Santanyí aprova un pressupost de més de 22 milions d’euros per al 2019

COMPARTE:
ico-facebook ico-twitter ico-google plus ico-linkedin ico-linkedin
ico-facebook ico-imprimir
ibeconomía - sábado, 15 de diciembre 2018 | 10:56 Hrs.

La darrera sessió plenària ha aprovat uns comptes se centraran en la finalització de projectes i que per l’equip de govern, suposaran una millora pels ciutadans

Per al pròxim exercici, l’Ajuntament de Santanyí disposarà d’un pressupost de 22 milions d’euros, lleugerament superior a l’any passat que va arribar als 21,6 milions. L’augment al total del pressupost arriba tot i que està inclosa una nova davallada del 5% a l’Impost de Béns Immobles, que se sumarà a la de 2018 i suposarà una reducció d’un 10% de l’IBI en només dos anys.

Per al 2019 l’Ajuntament de Santanyí vol encaminar els pressupostos a continuar millorant el dia a dia dels ciutadans del municipi i a la finalització de projectes iniciats els darrers mesos. Per això, algunes de les partides on més augmenta la quantitat de doblers destinats són les de Serveis Socials, Salut, Igualtat i Gent  Gran. Un altre departament que veurà incrementada la seva assignació és el departament de Turisme, un dels apartats més importants per l’economia del municipi. Als darrers anys, Santanyí ha estat un dels municipis on més s’ha apostar per promocionar i organitzar actes culturals; i és per això que la regidoria la Cultura tornarà a disposar d’una forta inversió. Des del departament de Joventut també se seguirà impulsant polítiques per estar al costat dels més joves amb ajuts per a estudiants i per a incorporar-se al món laboral, a més de continuar amb les activitats d’esbarjo i entreteniment per als més petits.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, també  destaca que el pressupost de 2019 de Santanyí “serà un dels més importants de la història del poble en despesa social. Hem fet els pressupostos pensant en les necessitats dels nostres veïnats i millorant el seu dia a dia. També hi haurà inversions per valor d’1,9 milions d’euros, que permetran tirar endavant diferents projectes a tots i cada un dels nuclis de població del municipi”. Galmés també ha destacat: “que gràcies a la gestió de l’equip de govern aquesta legislatura els comptes es tancaran amb zero deute, i a més de poder executar expropiacions i compres de solars per valor de més de 10 milions d’euros”.


COMPARTE:
ico-facebook ico-twitter ico-google plus ico-linkedin ico-linkedin
ico-facebook ico-imprimir