Destacado

El Govern licita las obras de la promoción de 57 viviendas sociales en la barriada del Molinar

COMPARTE:
ico-facebook ico-twitter ico-google plus ico-linkedin ico-linkedin
ico-facebook ico-imprimir
ibeconomía - viernes, 4 de enero 2019 | 7:18 Hrs.

L’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) ha posat en marxa la licitació de les obres per construir 57 habitatges socials a la barriada del Molinar, a Palma. El termini per a la presentació d’ofertes finalitza el dia 25 de gener, i està previst que la construcció comenci el mes de març.

La promoció d’habitatges socials del Molinar s’edificarà a un solar de 1.616 metres quadrats, i preveu aixecar un edifici que en total disposarà d’una superfície construïda de 4.769 metres quadrats, distribuïts en planta baixa més tres pisos d’alçada. En total, s’habilitaran 51 pisos d’un dormitori (37 metres quadrats útils), i 6 pisos de dos dormitoris (48 metres quadrats útils). A més, es crearan espais per a serveis comuns a la planta baixa, i s’habilitarà també una zona de 1.114 metres quadrats que podria fer-se servir en el futur com a centre d’estades diürnes. Es tracta, per tant, d’una promoció d’habitatge dotacional (amb serveis comuns a la planta baixa), i es podran destinar a persones majors i també a joves per emancipació, en una comunitat de suport mutu entre persones grans i joves.

El pressupost previst per a les obres és de 6.737.914,04€ (IVA inclòs), i es calcula un termini d’execució de 24 mesos.

El Pla d’Habitatge preveu la inversió a Palma d’uns 17 milions d’euros en la construcció d’habitatge social. Aquest estiu està previst que acabin les obres de la promoció del carrer Regal, mentre que les altres promocions es troben en diverses fases d’execució. En total, es construiran més de 70 habitatges destinats a lloguer social.


COMPARTE:
ico-facebook ico-twitter ico-google plus ico-linkedin ico-linkedin
ico-facebook ico-imprimir