Municipal

Presentada la XXVI Mostra de Teatre d’Andratx

COMPARTE:
ico-facebook ico-twitter ico-google plus ico-linkedin ico-linkedin
ico-facebook ico-imprimir
Ibeconomía - miércoles, 8 de marzo 2017 | 7:00 Hrs.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Andratx Anabel Curtó, juntament amb el Batle Jaume Porsell i la Primera Tinent de Batle Katia Rouarch, ha presentat avui matí la 26ena edició de la Mostra de Teatre d’Andratx, que recupera el format de quatre peces teatrals en quatre caps de setmana consecutius, i amb el preu de l’entrada liure.

Així, la primera representació serà ‘Un matrimoni de Boston’, el diumenge dia 12 de març, a les 19h. Dirigida per Rafel Duran, i protagonitzada per tres dones, relata la història d’amor i, a la vegada, d’aversió entre d’elles. El següent diumenge, dia 19, serà el torn de ‘Narco’, una comèdia mallorquina que ha agafat fama internacional, obra de Jeroni Obrador i interpretada per Serafín Quevedo. El diumenge 26 arriba a Andratx l’obra Frontera, de Maite Villar, un dur relat d’aquells que han experimentat el desarrelament i la separació dels seus. I el cicle es tancarà el diumenge dos d’abril, amb la representació musical de l’obra El Principito a càrrec de la Companyia Danza Pasodos.

“La Mostra de Teatre d’Andratx es manté com una porta oberta a l’oportunitat pels petits grups teatrals de l’illa” ha destacat la regidora de Cultura Anabel Curtó, qui ha afegit que “també tenim representació del nostre poble, en dues de les quatre obres”.

Curtó ha volgut recordar també què la Mostra de Teatre d’Andratx es celebra de manera ininterrompuda des de la seva creació al 1992, complint així la seva vintisisena edició, la qual cosa “l’ha consolidat com un dels cicles teatrals més importants de tota Mallorca”.

Les 4 obres es representaran sempre en diumenge, a partir de les 19h, amb entrada lliure, al Teatre de Sa Teulera d’Andratx.

Tags: , , ,


COMPARTE:
ico-facebook ico-twitter ico-google plus ico-linkedin ico-linkedin
ico-facebook ico-imprimir

Noticias relacionadas